tiistai 23. heinäkuuta 2013

Köhisten kohti Kuopiota

Paluumatkalla Joroisista ajatukset alkoi jo siirtymään Kuopioon, joka näin ollen sai kauden pääkisan tittelin. Prinsiipit tulevalle kolmelle viikolle ovat seuraavanlaiset:
  1. Elvy. Tai ammattimaisemmin palaudu.
  2. Pidä kuntoa yllä
  3. Herkistele. 
Ykkösvaihe on hyvässä vauhdissa. Pää on edelleen tukkoinen ja korvat lukossa, mutta kuumetta ei ole eikä räkä valu. Siinä vaiheessa kun olo tuntuu siltä, että voisi lähteä lenkille, pidän vielä yhden lepopäivän.
Kakkosvaihe käynnistyy rau-hal-li-ses-ti. Yleensä pienen tauon jälkeinen ensitreeni tuntuu mahtavalta ja se tulee tehtyä liian kovaa. Sen jälkeen meno onkin sitten yhtä alamäkeä myös itsetunnolle. Iisisti vaan. Kuopiossa saa sitten repiä. Tässä vaiheessa opettelen myös olemaan nielemättä ilmaa uidessa. Käyn myös ajamassa elämäni ensimmäisen tempoajon. Äläkä kuvittele että kannattaa tehdä mitään mättötreeniä. Ei se kunto enää nouse.
Kolmonen pitäisi sitten taas sopivasti himmailla, mutta ei liikaa. Herkistelyn alkuun suunnittelin järjestäväni itse itselleni pienimuotoisen sprinttikilpailun Vihdin Pääkslahdessa ihan vaihtoalueineen kaikkineen. Mukaan saa liittyä. Tapahtuma on maksuton.

Miksi tämän kaiken epäkiinnostavan lätinän jaan? Siksi että olisi vähän paineita pysyä ruodussa eikä vaikka juosta maratonia.

2 kommenttia:

  1. Meinasin jo ilmottautua Vihtiin, mutta tajusin että a) kalat! b) ei oo pyörää! ja c) kunto!. Pidättäydyn uimahallissa.

    Arvostan tota elpymis-sohvaa! <3

    VastaaPoista
  2. Autenttisen kisafiiliksen aikaansaamiseksi Vihtiin kaivataan myös kannustajia.

    VastaaPoista